2minds 

                                              Ellen & Nienke

Als je beter slaapt dan:

  • leef je langer
  • werkt je geheugen beter
  • word je creatiever
  • word je aantrekkelijker en je blijft slank(er)
  • beschermt het je tegen ziektes en dementie
  • verlaagt het de kans op hartaanvallen, beroertes, diabetes
  • word je gelukkiger of minder somber
  • maak je je minder zorgen

(bron: neurowetenschapper professor Mathew Walker)

 2 mogelijkheden

1. Slaapbehandeling - verbeter je slaap in een paar weken
(individuele afspraak)

De slaapbehandeling die we geven is ontwikkeld door slaapwetenschappers (CGT-i). Dit is een persoonlijke, stapsgewijze aanpak. Deze behandeling is zeer effectief bij het verbeteren van slaap.

De behandeling is geschikt voor (jong) volwassenen en ouderen met slaapproblemen. Het gaat daarbij om problemen met in slaap vallen, midden in de nacht wakker worden en te vroeg wakker worden.

Hoe ziet de slaapbehandeling eruit?

Je start met een kort gesprek waarin je uitleg over de slaapbehandeling krijgt. Vervolgens registreer je 2 weken je slaap (heel simpel). Tot hier is het kosteloos. Na het opsturen van je registratie beslis je samen of deze slaapbehandeling geschikt voor jou is.

Ga je aan de slag met de behandeling, dan start je met een uitgebreid gesprek. Tijdens dit gesprek krijg je goede uitleg over slaap en beantwoord je vragen. Ook wordt je registratie geanalyseerd. Aan het einde van dit gesprek ontvang je slaapadviezen op maat, waarmee je aan de slag gaat.

Hoe lang duurt de slaapbehandeling?


De slaapbehandeling op maat duurt 3 tot 5 weken. Je hoeft er de deur niet voor uit! De slaapbehandeling is zeer geschikt voor online. Maar het is zeker ook mogelijk om naar ons toe te komen. Net wat jij prettig vindt.

Kosten zijn 149,50

Vervolgesprek nodig? Slim!

De ervaring leert dat de slaapbehandeling beter werkt als je een of twee vervolggesprekken hebt. Hoeveel gesprekken je eventueel nodig hebt, bepaal je zelf. De vervolggesprekken zijn 27,50 per gesprek, met een maximum van 3 gesprekken.

"Als ik weer een tijdje minder goed slaap, weet ik precies waar het aan ligt. Het is dan kwestie van de adviezen weer volgen..."

2. Boostsessie: Slaap!
(in compagnie)

In 2 uur vertellen we alles over slaap. Dit is interessant voor jongeren, volwassenen en ouderen!

Lig je 's nachts wakker? Lukt het niet om in te slapen? Draaien, piekeren, toch maar even uit bed, ergernis omdat 's ochtends om 6.30 de wekker gaat? Niets lijkt te helpen. Stap 1 is inzicht krijgen in hoe slaap werkt. Wist je bijvoorbeeld dat je een derde  deel van je leven slaapt. Of dat het een 24uurs proces is. Of dat je minimaal 5 keer per nacht wakker wordt? Toch gek dat we er zo weinig vanaf weten. En nog mooier, het is zo'n interessant onderwerp!

Wanneer je begrijpt hoe slaap werkt kun je er invloed op uitoefenen.
Voor de Boostsessie 'Slaap!' houd je één week een slaapdagboek bij. Dit is een paar minuutjes werk in de ochtend en geeft samen met de boostsessie al heel veel inzicht. 

Deze boostsessie is geschikt binnen bedrijven en organisaties en kan ook prima online gegeven worden.

Kosten
Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

"Je denkt te weten hoe het zit met slaap, maar dat is niet waar! Ik dacht ook dat het saai zou zijn, maar wat is dit een boeiend onderwerp. Niet normaal!"







2minds preventie
Locatie: LEIN
Nieuwstraat 54
5691 AD  Son en Breugel
2minds.preventie@gmail.com
06 46534308  l 06 41932278